Desfundare canalizare Branesti

Desfundare canalizare Branesti

Servicii profesionale de desfundare canalizare – tevi in Branesti

 

Suna acum:
✆ 0724 518 467
sau
✆ 0762 655 424

 

Locuiti in Branesti si aveti nevoie de desfundare canalizare?

Suntem des chemati la interventii de desfundare canalizare in special in zonele limitrofe din Bucuresti – Ilfov. Branesti s-a dezvoltat enorm insa infrastructura nu a tinut pasul in multe situatii. Aspecte importante in ceea ce priveste canalizarea – precum diametrul tevii de scurgere – nu au fost gandite de la inceput pentru numarul de persoane care folosesc aceiasi conducta de scurgere.

 

Cu ce va putem ajuta:

Desfundare canalizare cu masini electrice profesionale

Desfundare canalizare cu jet de presiune de mare putere

✅ Control video / inspectie video canalizari – tevi – scurgeri

 

Pret desfundare tevi Branesti

Cat ma costa o desfundare canalizare daca locuiesc in Branesti

desfundare canalizare pretPentru inceput este necesar sa ne dati prin telefon cat mai multe detalii. Este imposibil sa avem preturile afisate pentru ca fiecare lucrare necesita un alt fel de interventie, manopera si timp de rezolvare. Unele lucrari, aparent simple, pot fi in realitate mult mai dificil de remediat pentru ca tocmai aceste detalii nu sunt vizibile ci ascunse in pamant. Din acest motiv, pretul oferit prin telefon poate fi diferit fata de pretul de la fata locului.

Detinem echipamente profesionale de la leaderi in domeniu cum ar fi KARCHER, RIDGID si ROTHENBERGER. Aparatura profesionala ne permite sa ajungem in locuri in care accesul se face foarte greu. Aceste echipamente patrund cu usurinta in orice conducta, indiferent de diametrul acesteia.

 

De ce se infunda o canalizare?

desfundare canalizareMotivele pentru care se infunda tevile de scurgere sunt multiple: fie ca sistemul de preluare a apelor pluviare sau reziduale a fost prost conceput, ori cantitatile de apa au cazut abundent intr-un interval mult prea scurt.

De asemenea, depunerile si deseurile aruncate in canalizare care in timp se sedimentează pe coloane. Ele reduc diametrul tevilor de canalizare, deci si cantitatea de lichide colectate in vederea eliminarii.

Vechimea tevilor are un rol foarte important in functionarea corecta a sistemului de canalizare. Daca este veche si realizata din materiale precum fonta si azbociment, aceasta in timp poate creea probleme. In cazul in care sistemul de scurgere si canalizare este vechi, noi va recomandam sa efectuati periodic desfundari pentru a preveni situatiile de urgenta.

 

Inspectie video canalizare in Branesti

Camera de inspectie video a canalizarii elimina presupunerile si ne ofera un diagnostic clar prin imagini clare si precise ale interiorului unei tevi. Cu ajutorul camerei video se pot verifica rezultatele unei desfundari sau curatari cu presiune a canalizarii.

Va stam la dispozitie, de luni pina sambata intre orele 08:00 – 20:00 cu echipa pregatita de interventie. De asemenea, in acest interval de timp, va putem oferi pe chat orice informatie de care aveti nevoie. Puteti de asemenea face o programare pentru a fi siguri ca ajungem la dvs. la data si ora solicitata.

 

Pentru desfundari tevi in Branesti dar si alte localitati adiacente, sunati la

0724 518 467 sau 0762 655 424