Desfundari cu presiune

Desfundare canalizare cu presiune

desfundari canalizari bucurestiPe peretii tevilor de canalizare, in special pe cele de bucatarie se depun treptat grasimi, saruri minerale si calcar. Acestea se solidifca, se ingroasa si ajung la un moment dat sa reduca sectiunea tevii, apa trecand printr-o portiune foarte ingusta.

In aceste moment apar infundari repetate ale conductei. Operatiunea traditionala de desfundare cu „Sarpele” nu face decat sa elibereze temporar sectiunea ingusta prin care trece apa fara sa deranjeze depunerile de pe peretii tevilor.

desfundare cu presiuneIn aceste cazuri, singura solutie este curatarea cu jet de apa de mare presiune. Aceasta este o metoda moderna si ecologica de curatare care consta in introducerea pe canalizare a unui ajutaj de presiune. Jeturile concentrate de apa lovesc cu putere straturile de depuneri reusind sa le desparta si sa le desprinda de pe peretii tevilor. Prin introducerea si scoaterea repetata a furtunului de presiune, bucatile de reziduuri sunt evacuate din teava de canalizare. Este o operatiune care se face cu multa rabdare si in care fiecare portiune de teava sau curba este curatata metodic si eficient

La sfarsitul operatiunii va ramane o teava curata care va functiona ca noua!