Preturi desfundare canalizare

Pretul unei desfundari difera de la caz la caz. Spre exemplu, o desfundare cu sarpe electric este o operatiune care poate sa dureze de la cateva zeci de minute la cateva ore. O desfundare cu jet de presiune la fel. Timpul alocat unei desfundari imfluenteaza costul final al serviciului.

Uneori, este necesar sa folosim camera de inspectie video pentru a putea vedea care este cauza infundarii unei tevi.

In anumite situatii, folosirea incorecta a unor echipamente de desfundare (ex: jet de presiune folosit gresit sau alte obiecte improvizate), pot afecta / distruge teava de scurgere. O desfundare completa inseamna rezolvarea problemei definitiv, intr-un mod profesional.

Desi ne dorim sa afisam o lista de preturi in functie de tipul serviciului solicitat, singurul mod de a va putea oferi un cost aproximativ este sa ne sunati. Prin telefon putem obtine informatii necesare despre situatia canalizarii infundate.

O alta metoda de a ne contacta este prin chat-ul disponibil in site. Dati-ne cat mai multe detalii si noi va contactam imediat. Uneori, timpul de raspuns poate fi de cateva minute in cazul in care suntem angajati intr-o alta convorbire.