Desfundare mecanizata

Desfundare mecanizata a tevilor si canalelor

Desfundare canalizare cu masini electrice in Bucuresti si Ilfov

Probleme de canalizare pentru locuinta sau bloc apar din mai multe motive. Blocajele sunt create de smocuri de par, depunari de grasimi si saruri minerale, fire desprinse din lavete si mopuri, bete de chibrit, scutece si resturi de mancare. In fiecare situatie se actioneaza cu sculele si echipamentele potrivite.

desfundare mecanizataDesfundare mecanizata – va expunem in cateva randuri operatiunile pe care le putem rezolva:

  1. Desfundare cada
  2. Desfundare WC
  3. Desfundare chiuvete
  4. Desfundarea conductei de colectare a baii – atunci cand apa din chiuveta sau cada refuleaza in sifonul de pardoseala al baii
  5. Desfundarea coloanei principale a blocului – daca intre 2 etaje exista un blocaj toata apa care vine de la vecini de deasupra refuleaza in chiuveta sau sifonul de pardoseala al primului apartament de deasupra blocajului
  6. Desfundare conducta orizontala de canalizare de subsol – in cazul infundarii acestor coloane apa refuleaza in baia de la parter sau la subsol printr-o piesa de curatire al carei capac este deschis.
  7. Desfundare coloana de canalizare la curte – exista situatii cand intre 2 camine din curte se produce un blocaj. In acest caz, caminul din amonte se umple cu toata apa care vine din casa.