Desfundare canalizare – tevi Popesti Leordeni

desfundare canalizare popesti leordeni

Desfundare canalizare Popesti Leordeni

Suntem des chemati la interventii de desfundare canalizare, atat in Bucuresti dar mai ales in zonele limitrofe. Acolo unde s-a construit mult in ultimii ani. Popesti Leordeni s-a dezvoltat enorm insa infrastructura nu a tinut pasul in multe situatii. Aspecte importante in ceea ce priveste canalizarea – precum diametrul tevii de scurgere – nu au fost gandite de la inceput pentru numarul de persoane care folosesc aceiasi conducta de scurgere. Rezultatul? Tevi infundate la subsolul cladirilor, chiuvete care nu se mai scurg si alte situatii de care nimeni nu are nevoie.

Daca locuiti in Popesti Leordeni, apelati cu incredere la serviciile noastre de desfundare canalizare. Suntem la un click distanta de dvs., pregatiti pentru orice situatie. Desfundare canalizare cu presiune, desfundare mecanica sau inspectie video canalizare.

 

Desfundare canalizare Popesti Leordeni – preturi

Cat costa o desfundare canalizare in Popesti Leordeni?

Pentru inceput este necesar sa ne dati prin telefon cat mai multe detalii. Este imposibil sa avem preturile afisate pentru ca fiecare lucrare necesita un alt fel de interventie, manopera si timp de rezolvare. Unele lucrari, aparent simple, pot fi in realitate mult mai dificil de remediat pentru ca tocmai aceste detalii nu sunt vizibile ci ascunse in pamant. Din acest motiv, pretul oferit prin telefon poate fi diferit fata de pretul de la fata locului.

 

Desfundare canalizare cu echipamente profesionale

Suntem ajutati in eforturile noastre de echipamente ultraprofesionale, leaderi in domeniu cum ar fi KARCHER, RIDGID si ROTHENBERGER. Aparatura profesionala ne permite sa ajungem in locuri in care accesul se face foarte greu. Aceste echipamente patrund cu usurinta in orice conducta indiferent de diametrul acesteia.

desfundare canalizare

 

Desfundare tevi Popesti Leordeni

Motivele pentru care se infunda tevile de scurgere sunt multiple: fie ca sistemul de preluare a apelor pluviare sau reziduale a fost prost conceput, ori cantitatile de apa au cazut abundent intr-un interval mult prea scurt.

De asemenea, depunerile si deseurile aruncate in canalizare care in timp se sedimentează pe coloane. Ele reduc diametrul tevilor de canalizare, deci si cantitatea de lichide colectate in vederea eliminarii.

Vechimea tevilor are un rol foarte important in functionarea corecta a sistemului de canalizare. Daca este veche si realizata din materiale precum fonta si azbociment, aceasta in timp poate creea probleme.

In cazul in care sistemul de scurgere si canalizare este vechi, noi va recomandam sa efectuati periodic desfundari pentru a preveni situatiile de urgenta.

 

Inspectie video canalizari Popesti Leordeni

Camera de inspectie video a canalizarii elimina presupunerile si ne ofera un diagnostic clar prin imagini clare si precise ale interiorului unei tevi. Cu ajutorul camerei video se pot verifica rezultatele unei desfundari sau curatari cu presiune a canalizarii.

Va stam la dispozitie, de luni pina sambata intre orele 08:00 – 20:00 cu echipa pregatita de interventii oriunde in Bucuresti si Ilfov. De asemenea, in acest interval de timp, va putem oferi pe chat orice informatie de care aveti nevoie. Puteti de asemenea face o programare pentru a fi siguri ca ajungem la dvs. la data si ora solicitata.

 

Pentru desfundari tevi in Popesti Leordeni

sunati-ne la numarul: 0724 518 467 sau 0762 655 424

si va aducem linistea si confortul pe care il meritati.

Fii primul care comenteaza in "Desfundare canalizare – tevi Popesti Leordeni"

Lasa un comentariu

Adresa de Email NU va fi publicata


*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.