Desfundare canalizare judetul Ialomita

Desfundare canalizare Ialomita

Echipa cu peste 20 de ani de experienta efectuam desfundari cu aparatura profesionala in orase precum Urziceni, Slobozia, Amara si alte localitati din judetul Ialomita.

 

Suna acum:
✆ 0724 518 467
sau
✆ 0762 655 424

 

Cu ce va putem ajuta:

Desfundare canalizare cu masini electrice profesionale

Desfundare canalizare cu jet de presiune de mare putere

✅ Control video / inspectie video canalizari – tevi – scurgeri

 

Pret desfundare tevi Ialomita

Cat costa o desfundare canalizare in Ialomita

desfundare canalizare pretPentru inceput este necesar sa ne dati prin telefon cat mai multe detalii despre problema cu care va confruntati dar si localitatea in care va aflati. Este imposibil sa avem preturile afisate pentru ca fiecare lucrare necesita un alt fel de interventie, manopera, timp de rezolvare si timp de deplasare. Unele lucrari, aparent simple, pot fi in realitate mult mai dificil de remediat pentru ca tocmai aceste detalii nu sunt vizibile ci ascunse in pamant. Din acest motiv, pretul oferit prin telefon poate fi diferit fata de pretul de la fata locului.

Detinem echipamente profesionale de la leaderi in domeniu cum ar fi KARCHER, RIDGID si ROTHENBERGER. Aparatura profesionala ne permite sa ajungem in locuri in care accesul se face foarte greu. Aceste echipamente patrund cu usurinta in orice conducta, indiferent de diametrul acesteia.

 

De ce se infunda o canalizare?

desfundare canalizareMotivele pentru care se infunda tevile de scurgere sunt multiple: fie ca sistemul de preluare a apelor pluviare sau reziduale a fost prost conceput, ori cantitatile de apa au cazut abundent intr-un interval mult prea scurt.

De asemenea, depunerile si deseurile aruncate in canalizare care in timp se sedimentează pe coloane. Ele reduc diametrul tevilor de canalizare, deci si cantitatea de lichide colectate in vederea eliminarii.

Vechimea tevilor are un rol foarte important in functionarea corecta a sistemului de canalizare. Daca este veche si realizata din materiale precum fonta si azbociment, aceasta in timp poate creea probleme. In cazul in care sistemul de scurgere si canalizare este vechi, noi va recomandam sa efectuati periodic desfundari pentru a preveni situatiile de urgenta.

 

Inspectie video canalizare in Ialomita

Camera de inspectie video a canalizarii elimina presupunerile si ne ofera un diagnostic clar prin imagini clare si precise ale interiorului unei tevi. Cu ajutorul camerei video se pot verifica rezultatele unei desfundari sau curatari cu presiune a canalizarii.

Suntem des chemati in localitati din judetul Ialomita pentru desfundare tevi infundate. Pentru a onora toate solicitarile, am investit in noi seturi de echipamente cu care putem efectua desfundarile mult mai rapid si mai sigur. Sunati-ne si cu siguranta vom gasi impreuna cea mai eficienta rezolvare a problemei, la pretul corect. Va stam la dispozitie, de luni pana sambata intre orele 08:00 – 20:00 cu echipa pregatita de interventii rapide.

Daca doriti, va putem oferi pe chat orice informatie de care aveti nevoie. Pentru a fi siguri ca vom ajunge la dvs. la data si ora stabilita, va recomandam sa faceti o programare din timp.

nota: nu efectuam vidanjari.

 

Pentru desfundari tevi in judetul Ialomita si nu numai, sunati la

0724 518 467 sau 0762 655 424